Welkom!

Leuk dat je meer wilt weten over mij. Want daarvoor is deze website. Om te delen. Te delen van al die dingen die mij vormen en die ik graag doe. En dat deel ik graag samen met jou.

Maak plezier. Daar begint het eindigt het voor mij mee. Met plezier komt ontspanning, alles mag en niets moet. Ik ben vrij, geniet, beleef en leer. Maak muziek, cruise op een longboard of ervaar de vrij- en snelheid van het motorrijden. Laat mijn bloed stromen, op pistes, golven en atletiekbaan. Ga de natuur in, sta even stil, luister, vergroot mijn bewust-zijn en filosofeer over van alles en nog wat. Doe je mee?

In die ontspanning komt de groei en ontwikkeling vanzelf. Dan wakkert mijn vuur aan en ga ik als vanzelf weer vooruit. Misschien ben je hier wel omdat je iemand zoekt die je helpt (weer) vooruit te komen. Iemand die, je in beweging helpt. Of ‘gewoon’ iemand die je helpt dat ene nummer op de gitaar te leren spelen, of misschien wil je ook leren longboarden. Misschien heb je eens iets gehoord over een bewustzijn en wil je daar meer over weten. Ik deel al die ervaringen graag samen met jou.

Ik verzorg trainingen en coaching in persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarin werk ik o.a. samen met verschillende opleidingsinstituten. Ik ben er om naar jou en/of je team te luisteren, te ondersteunen, te inspireren, en dat te doen wat nodig is om (weer) in beweging te komen.

Zoek je een individuele coach? Iemand, die je reflectie biedt? Iemand, die je blinde vlekken ziet? Iemand, die je een spiegel voor houdt? Iemand, die je helpt (weer) verder te komen? Dan kun je bij mij terecht.

Laten we eerst vrijblijvend kennismaken op een, voor jou, prettige locatie. Dan hoor ik graag van je waar je weer of meer beweging in wilt hebben, waar je stappen in wilt zetten, waar je in wilt groeien. Coaching kan op iedere gewenste locatie, binnen en buiten, net wat het meest helpend is voor jou.

Ik kijk er naar uit je (weer) te ontmoeten!