Ademhalen & Koudetraining

Hoe kun je in een benauwende situatie toch je hoofd boven water houden? In de Cold Exposure Workshop worden nieuwe prikkels gemaakt, grenzen verlegd, pijn aangeraakt, en in verbinding worden nieuwe paden naar innerlijke rust aangelegd.

Je doet kennis op en ontdekt waarom deze kortstondige stress-prikkels onmisbare gezondheidsbevorderende tools zijn en hoe je ze zelf kan inzetten. Je leert welke combinaties voor blijvende veranderingen zorgen op het vlak van gezondheid en succes.


Intermittent Cold is een onderdeel van Intermittent Living waarbij je leert, ervaart, doet en verbindt! We combineren Intermittent Fasting, Drinking, Hypoxie en Cold. Al deze combinaties samen zorgen ervoor dat we ons lichaam een reset geven.

Blootstelling aan koude dwingt het lichaam om de microscopische herstelsystemen op te starten waardoor de kans op ziekte afneemt en we jaren langer leven.

Allereerst vond ik jullie begeleiding zorgvuldig, deskundig en persoonlijk. Het voelde fijn en heel veilig. Behalve de lekkende thermoskan (😉), was het goed georganiseerd.

Wat mij het meest heeft geholpen was dat we het samen deden als groep en dat we vooraf al met blote voeten hadden gelopen. Dat maakte de eerste aanraking met het koude water veel gemakkelijker! Wat ik persoonlijk fijn vind, is dat er goede uitleg bij is. Dat vergroot mijn motivatie. De heldere instructies zorgen voor gemak bij het uitvoeren.

Voor mij was de investering helemaal waard! En dat terwijl ik vaker ijsbaden heb gedaan. We plannen al een volgende keer!
- Gertrud, Triggerpoint Reset Therapeut

Voordelen

 • Krachtige detox
 • Meer zelfvertrouwen
 • Meer energie en vitaliteit
 • Versterkt het zelfhelende vermogen van je lichaam en hersenen
 • Bevrijding van fysieke spanning en stress
 • Ontzuurt en ontgift je lichaam
 • Verminderde brain fog, troebel zicht, concentratie problemen
 • Efficiënter zuurstoftransport in het lichaam
 • Verhoogde concentratie en productiviteit
 • Verbeterde controle over gedachten en emoties

Contra-indicaties (Deze workshop is niet geschikt wanneer)

 • Zwangerschap
 • Mentale- of eetstoornissen
 • Hartafwijkingen die niet onder controle zijn
Wat een geweldig mooie ervaring om mee te mogen maken, dankbaar om met een fijne groep mensen op stap te zijn geweest! Nogmaals bedankt daarvoor. Professionele begeleiding met prachtig mooie begeleiders. Tijd voor ruimte om vragen te stellen, angsten aan te geven, maar ook de kennis die jullie over hebben kunnen brengen. Al met al: uitgebreide begeleiding met aandacht voor jou als persoon.

Tijdstip en duur was perfect. De verhouding uitleg, oefeningen, activiteiten, was goed verdeeld. Thee tijdens de workshop en een lekker warm soepje en iets lekkers na de workshop.... het kan niet beter!

De hele workshop heeft mij geholpen om in te zien dat ik zoveel meer kan doen om het lichaam sterk en gezond te houden en mijn geest scherp en helder. De ademhalingsoefeningen combineren met andere prikkels, tja.... wat heeft niet geholpen. Niet weten wat mij te wachten stond en dat mijn lichaam en geest meer aankunnen dan gedacht. Het 'werken' op een lege maag en dat dat vol te houden is, was voor mij een hele grote stap, maar achteraf een hele fijne. Voor alle informatie, begeleiding en nazorg ;-): helemaal goed. Meer dan voldaan! Verwacht het onverwachte.... ik ging er blanco in, maar kwam eruit met zoveel meer!
- Nanda
Wat een toffe ervaring was dit!! Nu wel weer lekker warm aangekleed...
- Rimke