Lean & KATA

De verbinding tussen hart en zacht; KATA

Lean methodieken ken je misschien vast al wel een paar. Maar wat voor methodiek zou je helpen om je persoonlijke doelen, of die van het team, makkelijker te behalen? Of hoe doe jij dat, naar een doel toewerken? Spring je (on)bewust van het ene succes naar het andere? Wanneer of hoe kijk je terug en wat haal je er dan uit?

Ik ben verrast hoeveel leuker en leerzamer mijn eigen ontwikkelingspad is geworden met KATA. Het is eenvoudig, snel en geeft me iedere keer weer nieuwe inzichten. En hoe leuk voor mij dat het precies de brug slaat tussen Lean en NLP!

We ervaren het allemaal wel eens, dat je wel weet wat je wilt bereiken maar vast loopt in hoe dat je daar gaat komen. Dat het je niet lukt om vooruitgang te boeken. Wat doe je dan?

De KATA methodiek haalt je razendsnel uit je vaste denkpatronen en zet je aan om, als vanzelf, uit je comfortzone te stappen en dingen te doen die je voorheen niet had kunnen bedenken. KATA geeft een set praktische, wetenschappelijk bewezen routines om gedragsverandering te realiseren.